Bierbrouwerij Homeland

Thuis genieten van Homeland bieren

Kies een box van 12 of 24 dezelfde bieren of kies een door de brouwers samengestelde box bij Brouwers Keuze.

Bij bestelling boven de 60 euro gratis bezorging.
Ons bier is ook af te halen bij de brouwerij, je hoeft hiervoor geen online bestelling te plaatsen. Van ma t/m vr tussen 10-16 uur is er (bijna) altijd iemand.

Onze bieren

Brouwers Keuze

Bier – Amsterdam, stad van bier en brouwers

Ervaar en proef bier in het Amsterdam Museum In de tentoonstelling ‘Bier – Amsterdam, stad van bier en brouwers’. Je kan hier alles leren over de weg die Amsterdams bier door de geschiedenis afgelegde om in jouw glas terecht te komen. De tentoonstelling neemt je mee naar het verleden en besteedt ook veel aandacht aan de Amsterdamse brouwers van nu. Natuurlijk is Brouwerij Homeland er ook bij! De tentoonstelling is te bewonderen van 10 juli tot en met 1 november. Cheers!

Slået op af Brouwerij Homeland i Søndag den 5. juli 2020

Ervaar en proef bier in het Amsterdam Museum In de tentoonstelling ‘Bier – Amsterdam, stad van bier en brouwers’. Je kan hier alles leren over de weg die Amsterdams bier door de geschiedenis afgelegde om in jouw glas terecht te komen. 

De tentoonstelling neemt je mee naar het verleden en besteedt ook veel aandacht aan de Amsterdamse brouwers van nu. Natuurlijk is Brouwerij Homeland er ook bij! De tentoonstelling is te bewonderen van 10 juli tot en met 1 november. Cheers!